Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Canlyniadau 1-17 o 17.
  • blaenorol
  • 1
  • nesaf
Trawiadau Eitem:
MathDyddiad CyhoeddiDate of entryTeitlAwdur(on)
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsOct-202013-Jun-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations; Methodical recommendations201713-Sep-2018Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дацишин, Катерина Євгенівна; Рибак, Ольга Миколаївна
Methodical recommendations201817-Dec-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsSep-201714-Jun-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робітДацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationsSep-20174-Feb-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsJun-201813-Jun-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловостіДацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна
Methodical recommendations201831-Oct-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations202117-Nov-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations202226-Dec-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Methodical recommendations202227-Jun-2022Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations20237-Jun-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Canlyniadau 1-17 o 17.
  • blaenorol
  • 1
  • nesaf