Percorrer por assunto 8.05170107
Mostrar resultados 1-10 de 26.
| Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
| Thesis | Fev-2017 | 7-Mar-2017 | Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) | Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried |
| Thesis | Fev-2017 | 7-Mar-2017 | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків | Пилипів, Наталія Ігорівна |
| Other | 24-Jun-2014 | 23-Jun-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
| Other | 23-Jun-2014 | 23-Jun-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості | Легоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna |
| Thesis | Fev-2017 | 7-Mar-2017 | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти | Банах, Володимир Ігорович |
| Other | 24-Jun-2014 | 23-Jun-2014 | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів | Остапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia |
| Other | 2014 | 23-Jun-2014 | Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. | Круцько, Катерина Іванівна; Krutsko, Kateryna |
| Other | 23-Jun-2014 | 23-Jun-2014 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. | Ревіцька, Валентина Валентинівна; Revitska, Valentina |
| Other | 24-Jun-2014 | 29-Jun-2014 | Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження | Попів, Мар’яна Степанівна; Popiv, Mariana Stepanivna |
| Other | 24-Jun-2014 | 29-Jun-2014 | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | Филима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia |