Перегляд зібрання за групою - Теми 8.05170107
Результати від 1 до 10 із 26
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Thesis | лют-2017 | 7-бер-2017 | Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) | Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried |
Thesis | лют-2017 | 7-бер-2017 | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків | Пилипів, Наталія Ігорівна |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Other | 23-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості | Легоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna |
Thesis | лют-2017 | 7-бер-2017 | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти | Банах, Володимир Ігорович |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів | Остапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia |
Other | 2014 | 23-чер-2014 | Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. | Круцько, Катерина Іванівна; Krutsko, Kateryna |
Other | 23-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі. | Ревіцька, Валентина Валентинівна; Revitska, Valentina |
Other | 24-чер-2014 | 29-чер-2014 | Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження | Попів, Мар’яна Степанівна; Popiv, Mariana Stepanivna |
Other | 24-чер-2014 | 29-чер-2014 | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | Филима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia |