Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 10-лют-2010 | 1-чер-2010 | Аналіз методів консервування продуктів | Юкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, S. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K. |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Визначення концентрації панкреатину для виділення казофосфопептидів | Юкало, В.; Сторож, Л.; Штокало, М.; Шафранська, Т.; Кушнірук, Н.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Shtokalo, M.; Shafrans’ka, T.; Kushniruk, N. |
Article | 4-вер-2007 | 24-жов-2019 | Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння | Мельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Storozh, L.; Krupa, O. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Природні біологічно активні протеїни молока | Албанська, І.; Юкало, Володимир Глібович; Albanska, I.; Yukalo, V. |
Conference Abstract | 11-тра-2017 | 12-гру-2017 | Пружний фільтрувальний елемент | Шинкарик, М. М.; Кравець, О. І.; Юкало, В. Г.; Shynkaryk, M.; Kravets, O.; Yukalo, V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії | Юкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Назарко, Ірина Степанівна; Величко, Арсен; Yukalo, V.; Nazarko, I.; Velychko, A. |