Buscar por Autor Лялик, Анастасія Тарасівна

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 14 de 14
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості УкраїниЛялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S.
Conference Abstract11-dic-202424-ene-2025Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезівКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract11-dic-202424-ene-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробівЛялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A.
Article8-oct-201521-dic-2015Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia
Methodical recommendations21-oct-202421-oct-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-oct-202421-oct-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-oct-202421-oct-2024Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна
Article8-oct-201521-dic-2015Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотПокотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Соя в харчуванні людиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O.
Article25-nov-201518-feb-2016Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T.
Conference Abstract11-dic-202424-ene-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататомЛялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Інновації у приготування стравЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.