Перегляд зібрання за групою - Автори Лялик, Анастасія Тарасівна
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України | Лялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Соя в харчуванні людини | Лялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O. |
Article | 25-лис-2015 | 18-лют-2016 | Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Інновації у приготування страв | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |