Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) |
Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України | Лялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S. |
Conference Abstract | 11-dic-2024 | 24-ene-2025 | Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A. |
Conference Abstract | 11-dic-2024 | 24-ene-2025 | Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A. |
Article | 8-oct-2015 | 21-dic-2015 | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia |
Methodical recommendations | 21-oct-2024 | 21-oct-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
Methodical recommendations | 21-oct-2024 | 21-oct-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
Methodical recommendations | 21-oct-2024 | 21-oct-2024 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна |
Article | 8-oct-2015 | 21-dic-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Соя в харчуванні людини | Лялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O. |
Article | 25-nov-2015 | 18-feb-2016 | Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T. |
Conference Abstract | 11-dic-2024 | 24-ene-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K. |
Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M. |
Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S. |
Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Інновації у приготування страв | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |