Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50303| Назва: | Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовців |
| Автори: | Голембовська, Н. В. Баль-Прилипко, Л. В. Слободянюк, Н. М. Берник, І. М. Ісраелян, В. М. Ніколаєнко, М. С. Андрощук, О. С. Бейко, Людмила Анатоліївна Лялик, Анастасія Тарасівна |
| Бібліографічний опис: | Н.В.Голембовська, Л.В. Баль-Прилипко, Н.М. Слободянюк, І.М. Берник, В.М. Ісраелян, М.С. Ніколаєнко, О.С. Андрощук, Л.А. Бейко, А.Т. Лялик. Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовців. Монографія. — К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2025. — 308 с. |
| Дата публікації: | 22-жов-2025 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Видавництво: | ЦП «КОМПРИНТ» |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Київ |
| УДК: | 637.52/.56 355.09 |
| Кількість сторінок: | 308 |
| Короткий огляд (реферат): | У монографії висвітлено сучасний стан і перспективи розробки технологій м'ясних, рибних і дієтичних продуктів із використанням нетрадиційної сировини. Основну увагу приділено використанню прісноводної риби як сировини для створення нових видів продукції: фаршевих виробів, пресервів із додаванням пряно-ароматичних коренеплодів, кулінарних страв і комбінованих продуктів. Подано експерементальні дані, що відображають технологічні особливості застосування як рослинної, так і тваринної нетрадиційної сировини з метою підвищення харчової та біологічної цінності готової продукції, а також розширення її асортименту. Запропоновані рішення сприяють створенню продуктів функціонального призначення, адаптованих до вимог здорового харчування. Монографія призначена для студентів, аспірантів і науковців закладів вищої освіти, а також для фахівців харчової промисловості, зокрема м'ясопереробної та рибопереробної галузей. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50303 |
| ISBN: | 978-617-8718-36-7 |
| Власник авторського права: | © Н.В.Голембовська, Л.В. Баль-Прилипко, Н.М. Слободянюк, І.М. Берник, В.М. Ісраелян, М.С. Ніколаєнко, О.С. Андрощук, Л.А. Бейко, А.Т. Лялик, 2025 © НУБіП України, 2025 |
| Тип вмісту: | Monograph |
| Розташовується у зібраннях: | Зібрання книг |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Monografia_2025.pdf | 4,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.