Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50303
Назва: Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовців
Автори: Голембовська, Н. В.
Баль-Прилипко, Л. В.
Слободянюк, Н. М.
Берник, І. М.
Ісраелян, В. М.
Ніколаєнко, М. С.
Андрощук, О. С.
Бейко, Людмила Анатоліївна
Лялик, Анастасія Тарасівна
Бібліографічний опис: Н.В.Голембовська, Л.В. Баль-Прилипко, Н.М. Слободянюк, І.М. Берник, В.М. Ісраелян, М.С. Ніколаєнко, О.С. Андрощук, Л.А. Бейко, А.Т. Лялик. Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовців. Монографія. — К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2025. — 308 с.
Дата публікації: 22-жов-2025
Дата внесення: 19-лис-2025
Видавництво: ЦП «КОМПРИНТ»
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Київ
УДК: 637.52/.56
355.09
Кількість сторінок: 308
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлено сучасний стан і перспективи розробки технологій м'ясних, рибних і дієтичних продуктів із використанням нетрадиційної сировини. Основну увагу приділено використанню прісноводної риби як сировини для створення нових видів продукції: фаршевих виробів, пресервів із додаванням пряно-ароматичних коренеплодів, кулінарних страв і комбінованих продуктів. Подано експерементальні дані, що відображають технологічні особливості застосування як рослинної, так і тваринної нетрадиційної сировини з метою підвищення харчової та біологічної цінності готової продукції, а також розширення її асортименту. Запропоновані рішення сприяють створенню продуктів функціонального призначення, адаптованих до вимог здорового харчування. Монографія призначена для студентів, аспірантів і науковців закладів вищої освіти, а також для фахівців харчової промисловості, зокрема м'ясопереробної та рибопереробної галузей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50303
ISBN: 978-617-8718-36-7
Власник авторського права: © Н.В.Голембовська, Л.В. Баль-Прилипко, Н.М. Слободянюк, І.М. Берник, В.М. Ісраелян, М.С. Ніколаєнко, О.С. Андрощук, Л.А. Бейко, А.Т. Лялик, 2025
© НУБіП України, 2025
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Зібрання книг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monografia_2025.pdf4,15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.