Разлистване на по Автор Лялик, Анастасія Тарасівна

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 20 от 21  следващ >
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості УкраїниЛялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S.
Conference Abstract11-Дек-202424-Яну-2025Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезівКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract11-Дек-202424-Яну-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробівЛялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A.
Article8-Окт-201521-Дек-2015Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia
Methodical recommendations21-Окт-202421-Окт-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-Окт-202421-Окт-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Laboratory Instructions202414-Окт-2025Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна
Methodical recommendations21-Окт-202421-Окт-2024Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна
Methodical recommendations202414-Окт-2025Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Article8-Окт-201521-Дек-2015Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотПокотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria
Conference Abstract25-Сеп-202528-Окт-2025Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хлібаЛялик, Анастасія Тарасівна; Сцібайло, Р. О.; Lialyk, A. T.; Stsibailo, R. O.
Methodical recommendationsМай-20256-Окт-2025Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології»Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Карпик, Галина Вікторівна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Соя в харчуванні людиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O.
Article25-Ное-201518-Фев-2016Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T.
Conference Abstract25-Сеп-202528-Окт-2025Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарстваЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.
Conference Abstract11-Дек-202424-Яну-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататомЛялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S.
Conference Abstract25-Сеп-202528-Окт-2025Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Пацула, М.-Д. П.; Lialyk, A. T.; Patsula, M.-D. P.
Conference Abstract25-Сеп-202528-Окт-2025Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробівЛялик, Анастасія Тарасівна; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; Bozhik, L. I.