Показване на резултати 1 до 20 от 21
следващ >
| Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
| Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України | Лялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S. |
| Conference Abstract | 11-Дек-2024 | 24-Яну-2025 | Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A. |
| Conference Abstract | 11-Дек-2024 | 24-Яну-2025 | Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A. |
| Article | 8-Окт-2015 | 21-Дек-2015 | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia |
| Methodical recommendations | 21-Окт-2024 | 21-Окт-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Methodical recommendations | 21-Окт-2024 | 21-Окт-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Laboratory Instructions | 2024 | 14-Окт-2025 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Кравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна |
| Methodical recommendations | 21-Окт-2024 | 21-Окт-2024 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна |
| Methodical recommendations | 2024 | 14-Окт-2025 | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Article | 8-Окт-2015 | 21-Дек-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
| Conference Abstract | 25-Сеп-2025 | 28-Окт-2025 | Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба | Лялик, Анастасія Тарасівна; Сцібайло, Р. О.; Lialyk, A. T.; Stsibailo, R. O. |
| Methodical recommendations | Май-2025 | 6-Окт-2025 | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» | Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Карпик, Галина Вікторівна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Соя в харчуванні людини | Лялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O. |
| Article | 25-Ное-2015 | 18-Фев-2016 | Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T. |
| Conference Abstract | 25-Сеп-2025 | 28-Окт-2025 | Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |
| Conference Abstract | 11-Дек-2024 | 24-Яну-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K. |
| Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M. |
| Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S. |
| Conference Abstract | 25-Сеп-2025 | 28-Окт-2025 | Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини | Лялик, Анастасія Тарасівна; Пацула, М.-Д. П.; Lialyk, A. T.; Patsula, M.-D. P. |
| Conference Abstract | 25-Сеп-2025 | 28-Окт-2025 | Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; Bozhik, L. I. |