Showing results 1 to 20 of 34
next >
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | Nov-2016 | 1-Dec-2016 | Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”. | Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Біоочистка стоків виробництв харчових ферментаційних напоїв | Швед, Ольга; Швед, Олекса; Новіков, Володимир; Вічко, Олена Іванівна; Shved, Olga; Shved, Oleksa; Novikov, Volodymyr; Vichko, Olena |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Біохімічні та морфологічні зміни протягом ферментації та зберігання кисломолочного продукту, виготовленого за допомогою тибетського кефірного грибка | Вічко, Олена Іванівна; Швед, Ольга; Новіков, Володимир; Vichko, Olena; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Використання ферментів для покращення хліба | Когут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба | Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. |
Article | 14-May-2008 | 24-May-2016 | Дослідження мікробіоти “тібетський грибок” для розробки фунціонального композиційного мікробного препарату | Вічко, Олена Іванівна; Червецова, В.; Новіков, В. |
Conference Abstract | 27-Apr-2018 | 28-May-2020 | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення | Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Експертиза сичужних сирів | Якубішин, Ольга; Вічко, Олена Іванівна; Yakubishyn, Olga; Vichko, Olena |
Handbook | 2019 | 27-Aug-2019 | Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба | Гудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 26-May-2022 | 30-Dec-2022 | Застосування бактеріоремедіації на штучних екосистемах очисних споруд | Швед, Ольга Василівна; Губрій, Зоряна Василівна; Швед, Олекса Мирославович; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, Віра Ільківна; Shved, O.V.; Нubriі, Z.V.; Shved, O.M; Vichko, O.I.; Lubenets, V.I. |
Other | 27-Jan-2014 | 25-Sep-2014 | Кисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросят | Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Новіков, Володимир Павлович; Червецова, Вероніка Генадіївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Novykov, Volodymyr Pavlovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Новиков, Владимир Павлович |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Комплексні поліпшувачі для покращення хліба | Когут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V. |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Jun-2018 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | Oct-2020 | 13-Jun-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія» | Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 2018 | 17-Dec-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Laboratory Instructions | 2020 | 13-Jun-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології | Вічко, Олена Іванівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Jun-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Jun-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |