23tik 1-20 emaitza erakusten.
Hurrengo >
| Mota | Argitalpen-data | Date of entry | Titulua | Egilea/k |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України | Лялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S. |
| Conference Abstract | 11-Dec-2024 | 24-Jan-2025 | Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A. |
| Conference Abstract | 11-Dec-2024 | 24-Jan-2025 | Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A. |
| Article | 8-Oct-2015 | 21-Dec-2015 | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia |
| Methodical recommendations | 21-Oct-2024 | 21-Oct-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Methodical recommendations | 21-Oct-2024 | 21-Oct-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Laboratory Instructions | 2024 | 14-Oct-2025 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Кравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна |
| Methodical recommendations | 21-Oct-2024 | 21-Oct-2024 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна |
| Methodical recommendations | 2024 | 14-Oct-2025 | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Article | 8-Oct-2015 | 21-Dec-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба | Лялик, Анастасія Тарасівна; Сцібайло, Р. О.; Lialyk, A. T.; Stsibailo, R. O. |
| Methodical recommendations | May-2025 | 6-Oct-2025 | Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» | Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Карпик, Галина Вікторівна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Methodical recommendations | 2025 | 5-Nov-2025 | Програма та методичні рекомендації щодо проходження фахової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освіти | Кравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Юкало, Володимир Глібович; Карпик, Галина Вікторівна |
| Monograph | 22-Oct-2025 | 19-Nov-2025 | Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовців | Голембовська, Н. В.; Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Берник, І. М.; Ісраелян, В. М.; Ніколаєнко, М. С.; Андрощук, О. С.; Бейко, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Соя в харчуванні людини | Лялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O. |
| Article | 25-Nov-2015 | 18-Feb-2016 | Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |
| Conference Abstract | 11-Dec-2024 | 24-Jan-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K. |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататом | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M. |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами | Лялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S. |