Bilatu honako honen arabera: Egilea Лялик, Анастасія Тарасівна

Joan 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Edo lehen letrak idatzi:  
23tik 1-20 emaitza erakusten.  Hurrengo >
MotaArgitalpen-dataDate of entryTituluaEgilea/k
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості УкраїниЛялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S.
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезівКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробівЛялик, Анастасія Тарасівна; Чайківський, А. А.; Lialyk, A. T.; Chaikivskyy, A. A.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia
Methodical recommendations21-Oct-202421-Oct-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-Oct-202421-Oct-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Laboratory Instructions202414-Oct-2025Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна
Methodical recommendations21-Oct-202421-Oct-2024Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юрівна
Methodical recommendations202414-Oct-2025Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Article8-Oct-201521-Dec-2015Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотПокотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хлібаЛялик, Анастасія Тарасівна; Сцібайло, Р. О.; Lialyk, A. T.; Stsibailo, R. O.
Methodical recommendationsMay-20256-Oct-2025Програма та методичні рекомендації щодо проходження практики за тематикою кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології»Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Карпик, Галина Вікторівна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations20255-Nov-2025Програма та методичні рекомендації щодо проходження фахової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності G 13 «Харчові технології» для усіх форм здобуття освітиКравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Юкало, Володимир Глібович; Карпик, Галина Вікторівна
Monograph22-Oct-202519-Nov-2025Розробка технологій м'ясних, рибних та дієтичних продуктів з використанням нетрадиційної сировини та харчових продуктів для військовослужбовцівГолембовська, Н. В.; Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Берник, І. М.; Ісраелян, В. М.; Ніколаєнко, М. С.; Андрощук, О. С.; Бейко, Людмила Анатоліївна; Лялик, Анастасія Тарасівна
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Соя в харчуванні людиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Голик, О. В.; Lialyk, A.; Beyko, L; Holyk, O.
Article25-Nov-201518-Feb-2016Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарстваЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хліба збагаченого бататомЛялик, Анастасія Тарасівна; Гарасимів, М. М.; Lialyk, A.; Garasymiv, M.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидамиЛялик, Анастасія Тарасівна; Гриців, С. І.; Lialyk, A.; Hrytsiv, S.