Перегляд зібрання за групою - Автори Pokotylo, O. S.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 15 із 23  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціПокотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберіганняАрутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Воднева вода як оздоровчий і харчовий продуктПлавуцький, Т. Р.; Покотило, Олег Степанович; Plavutsky, T. R.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Воднева вода – ефективний і перспективний засіб оздоровленняПокотило, О. С.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіруДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив збагаченої воднем води на стан пародонту, рівень окисного стресу та мікрофлору порожнини ротаБоднарчук, Г. Р.; Покотило, О. С.; Bodnarchuk, H. R.; Pokotylo, O. S.
Article17-лис-201624-бер-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, В. І.; Покотило, О. С.; Banakh, V. I.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментаціїПокотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сируАрутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Жирнокислотний склад молока при скисанніХава, О. П.; Сельський, Володимир Романович; Покотило, О. С.; Hava, O. P.; Selsky, V. R.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництваАрутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Жирнокислотний склад традиційних олій після смаженняПокотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
Article17-лис-201624-бер-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніСулік, О. П.; Покотило, О. С.; Sulik, O. P.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотПокотило, О. С.; Горожанський, О. Я.; Pokotylo, O. S.; Horozhansky, O. Ya.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Лляна олія як джерело омега-3 поліненасичених кислот при створенні купажівНовіков, І. Т.; Покотило, О. С.; Novikov, I. T.; Pokotylo, O. S.