Skip navigation
Esileht
Sirvi
Valdkonnad
kollektsioonid
Lehitse..
Ilmumisaasta
Autor
Pealkiri
Teema
UDC
Lisamisaasta
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Abi
Keel
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Logi sisse:
Minu DSpace
Meili
uuendused
Muuda profiili
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Lehitse Autor Дацишин, Катерина Євгенівна
Otsi:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
või sisesta esimesed tähed:
Sorteerimine:
pealkiri
ilmumisaasta
lisamisaasta
Järjestus:
Tõusvalt
Langevalt
Tulemusi/lehekülgi
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Kirje:
Kõik
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Näidatakse tulemusi 1 kuni 15 37 -st
järgmine >
Tüüp
Ilmumisaeg
Date of entry
Pealkiri
Autor(id)
Article
2018
31-okt-2018
Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
Article
5-det-2012
11-vee-2016
Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молока
Юкало, А.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Кушнірук, Н.
;
Шпилик, О.
;
Джур, Я.
Conference Abstract
11-okt-2017
28-okt-2017
Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Yukalo, V.
;
Datsyshyn, K.
Conference Abstract
nov-2018
21-det-2018
Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract
6-det-2023
21-jaa-2024
Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання
Журбик, А. І.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Zhurbyk, A. I.
;
Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract
10-okt-2019
15-nov-2019
Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Олесницька, Віта
;
Yukalo, Volodymyr
;
Datsyshyn, Kateryna
;
Olesnyts’ka, Vita
Article
2018
31-okt-2018
Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Article
8-okt-2015
21-det-2015
Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
Юкало, В.
;
Юкало, А.
;
Рибак, О.
;
Сторож, Л.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Yukalo, A.
;
Yukalo, V.
;
Rybak, O.
;
Storozh, L.
;
Datsyshyn, K.
Conference Abstract
28-sep-2023
21-nov-2023
Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Журбик, А. І.
;
Datsyshyn, K. Ye.
;
Zhurbyk, A. I.
Article
5-det-2012
11-vee-2016
Класифікація біотехнологій харчових продуктів
Юкало, А.
;
Сторож, Л.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Юкало, В.
Course of lectures
2025
10-det-2025
Конспект лекцій із дисципліни «Технології харчових виробництв. Розділ: Технології м’яса і м’ясопродуктів»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
-
2022
7-juu-2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
-
jaa-2017
11-mai-2017
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2023
7-juu-2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations
2021
17-nov-2021
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна