Skip navigation
Pàgina d'inici
Llistar
Comunitats
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Ajuda
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Serveis
El meu DSpace
Alertes
Editar perfil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing by Author Дацишин, Катерина Євгенівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 15 of 36
next >
Tipus
Data de publicació
Date of entry
Títol
Autor(s)
Article
2018
31-d’o-2018
Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
Article
5-de -2012
11-de -2016
Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молока
Юкало, А.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Кушнірук, Н.
;
Шпилик, О.
;
Джур, Я.
Conference Abstract
11-d’o-2017
28-d’o-2017
Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Yukalo, V.
;
Datsyshyn, K.
Conference Abstract
de -2018
21-de -2018
Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract
6-de -2023
21-de -2024
Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання
Журбик, А. І.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Zhurbyk, A. I.
;
Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract
10-d’o-2019
15-de -2019
Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Олесницька, Віта
;
Yukalo, Volodymyr
;
Datsyshyn, Kateryna
;
Olesnyts’ka, Vita
Article
2018
31-d’o-2018
Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока
Юкало, Володимир Глібович
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Article
8-d’o-2015
21-de -2015
Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
Юкало, В.
;
Юкало, А.
;
Рибак, О.
;
Сторож, Л.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Yukalo, A.
;
Yukalo, V.
;
Rybak, O.
;
Storozh, L.
;
Datsyshyn, K.
Conference Abstract
28-de -2023
21-de -2023
Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Журбик, А. І.
;
Datsyshyn, K. Ye.
;
Zhurbyk, A. I.
Article
5-de -2012
11-de -2016
Класифікація біотехнологій харчових продуктів
Юкало, А.
;
Сторож, Л.
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Юкало, В.
-
2022
7-de -2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
-
de -2017
11-de -2017
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2023
7-de -2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations
2021
17-de -2021
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2017
22-de -2018
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна