Результати від 21 до 40 із 98
< назад
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Визначення засобу подовшення зберігання католіту | Волосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції | Кондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі | Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Використання насіння льону в харчовій промисловості | Лялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформації | Деркач, А. В.; Стадник, І. Я.; Лісовська, Т. О.; Derkach, A. V.; Stadnik, I. Y.; Lisovska, T. O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах | Сабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння | Мельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | Сіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах | Очкурьова, Христина; Покотило, Олег; Ochkurova, Christina; Pokotylo, Oleg |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи | Грицик, Андрій Романович; Стасів, Тетяна Геннадіївна; Grytsyk, Andrey; Stasiv, Tetiana |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Для нотаток | - |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи | Скульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів | Сачко, Анастасія; Лисяк, Марія; Sachko, Anastasiia; Lysiak, Mariia |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo | Паска, Марія; Маслійчук, Ольга; Paska, Marija; Masliichuk, Olga |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків | Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.; Matko, B. C. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків | Соколова, Є. Б.; Василець, К. К.; Губська, М. О.; Sokolova, Ye. B.; Vasylets, K. K.; Hubska, M. A. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження якості морозива представленого на ринку України | Піддубний, В. В.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Piddybnyi, V. V.; Ababova, A. G.; Matko, B. S. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Екологічні аспекти використаня харчової упаковки | Зварич, Наталя; Лясота, Оксана Михайлівна; Zvarych, Natalia; Lyasota, Oksana |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва | Куник, О. М.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т.; Kunik, A.; Saribekova, D.; Saleba, L.; Kurilenko, T. |