Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-21 зі 21 (час пошуку: 0.025 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis201929-гру-2019Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочівКадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V.
Master Thesis201929-гру-2019Дослідження способів безвідходної переробки сировини при виробництві фруктових приправЖабран, Моуніа; Zhabran Mоunia
Master Thesis201929-гру-2019Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировиниБудзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S.
Thesis Abstractгру-201824-січ-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstract201818-лют-2018Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемГлемба, Марія Богданівна; Glemba, M.B.
Thesis Abstract201821-лют-2018Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія Володимирівна; Bohachyk, N.V.
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Master Thesis201929-гру-2019Обґрунтування термінів зберігання плодів і овочів упакованих під вакуумом у плівкуФечан, Іван Андрійович; Fechan І.A.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E.
Master Thesis201929-гру-2019Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировиниЩур, Юлія Андріївна; Shchur Y.А.
Master Thesis201929-гру-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.
Master Thesis20192-січ-2020Отримання глікопротеїну з коров’ячого молокаРейтерович, Ірина Олегівна
Thesis Abstractгру-201820-гру-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V.
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівСабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E.
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктівCіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V.
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Thesis Abstract201820-лют-2018Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуУгрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V.
Master Thesis20191-січ-2020Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питногоВоробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А.
Thesis Abstractгру-20189-січ-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Результати 1-21 зі 21 (час пошуку: 0.025 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі