このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
タイトル: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
著者: | Джур, Ярослава Богданівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
発行日: | 5月-2017 |
Date of entry: | 19-6月-2017 |
Country (code): | UA |
キーワード: | сира зола атомно-емісійна спектроскопія чиста зола масова частка золи |
抄録: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 |
Content type: | Learning Object |
出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール