このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
タイトル: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
著者: Джур, Ярослава Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.
発行日: 5月-2017
Date of entry: 19-6月-2017
Country (code): UA
キーワード: сира зола
атомно-емісійна спектроскопія
чиста зола
масова частка золи
抄録: В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Content type: Learning Object
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf566,6 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール