Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Titel: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Autor(en): Джур, Ярослава Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.
Erscheinungsdatum: Mai-2017
Date of entry: 19-Jun-2017
Country (code): UA
Stichwörter: сира зола
атомно-емісійна спектроскопія
чиста зола
масова частка золи
Zusammenfassung: В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Content type: Learning Object
Enthalten in den Sammlungen:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf566,6 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge