Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Джур, Ярослава Богданівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-19T19:29:56Z | - |
dc.date.available | 2017-06-19T19:29:56Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 | - |
dc.description.abstract | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | сира зола | en_US |
dc.subject | атомно-емісійна спектроскопія | en_US |
dc.subject | чиста зола | en_US |
dc.subject | масова частка золи | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
dc.coverage.country | UA | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора