Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Título : Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Autor : Джур, Ярослава Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.
Fecha de publicación : may-2017
Date of entry: 19-jun-2017
Country (code): UA
Palabras clave : сира зола
атомно-емісійна спектроскопія
чиста зола
масова частка золи
Resumen : В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Content type: Learning Object
Aparece en las colecciones: Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf566,6 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador