Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Název: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Autoři: Джур, Ярослава Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.
Datum vydání: kvě-2017
Date of entry: 19-čer-2017
Country (code): UA
Klíčová slova: сира зола
атомно-емісійна спектроскопія
чиста зола
масова частка золи
Abstrakt: В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Content type: Learning Object
Vyskytuje se v kolekcích:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf566,6 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora