Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Título: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
Authors: | Джур, Ярослава Богданівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
Data de edición: | May-2017 |
Date of entry: | 19-Jun-2017 |
Country (code): | UA |
Palabras chave: | сира зола атомно-емісійна спектроскопія чиста зола масова частка золи |
Resumo: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 |
Content type: | Learning Object |
Aparece nas Coleccións | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas