Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Authors: Джур, Ярослава Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.
Issue Date: May-2017
Date of entry: 19-Jun-2017
Country (code): UA
Keywords: сира зола
атомно-емісійна спектроскопія
чиста зола
масова частка золи
Abstract: В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Content type: Learning Object
Appears in Collections:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf566,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools