Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Tytuł: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
Authors: | Джур, Ярослава Богданівна |
Cytat: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
Data wydania: | maj-2017 |
Date of entry: | 19-cze-2017 |
Kraj (kod): | UA |
Słowa kluczowe: | сира зола атомно-емісійна спектроскопія чиста зола масова частка золи |
Abstract: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267 |
Typ zawartości: | Learning Object |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf | 566,6 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora