Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Titolo: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Autori: Джур, Ярослава Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"/укладач ст викл. Джур Я.Б. - Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с.
Data: mag-2017
Date of entry: 19-giu-2017
Country (code): UA
Parole chiave: сира зола
атомно-емісійна спектроскопія
чиста зола
масова частка золи
Abstract: В методичних вказівках розглядаються методи визначення мінеральних речовин в харчових продуктах, їх вибір, наукове обгрунтування
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21267
Content type: Learning Object
È visualizzato nelle collezioni:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
ЛР №4 Мінеральні речовини (методичка).pdf566,6 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione