กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
ชื่อเรื่อง: Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food
ผู้แต่ง: Хміль, Руслан Олегович
Hmil, Ruslan
Bibliographic description (Ukraine): Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
วันที่เผยแพร่: กุม-2017
Date of entry: 20-กุม-2017
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
คำสำคัญ: консервант
бензоат натрію
мікрофлора
preservative
sodium benzoate
microflora
บทคัดย่อ: Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре
Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Content type: Thesis
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf161,59 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ