Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Títol: Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів
Altres títols: Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food
Autor: Хміль, Руслан Олегович
Hmil, Ruslan
Bibliographic description (Ukraine): Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Data de publicació: de -2017
Date of entry: 20-de -2017
Editorial: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Paraules clau: консервант
бензоат натрію
мікрофлора
preservative
sodium benzoate
microflora
Resum: Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре
Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Content type: Thesis
Apareix a les col·leccions:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf161,59 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador