Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Titel: | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів |
Sonstige Titel: | Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food |
Autor(en): | Хміль, Руслан Олегович Hmil, Ruslan |
Bibliographic description (Ukraine): | Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Erscheinungsdatum: | Feb-2017 |
Date of entry: | 20-Feb-2017 |
Herausgeber: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Stichwörter: | консервант бензоат натрію мікрофлора preservative sodium benzoate microflora |
Zusammenfassung: | Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059 |
Content type: | Thesis |
Enthalten in den Sammlungen: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf | 161,59 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge