Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Tytuł: Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів
Inne tytuły: Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food
Authors: Хміль, Руслан Олегович
Hmil, Ruslan
Cytat: Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Data wydania: lut-2017
Date of entry: 20-lut-2017
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Słowa kluczowe: консервант
бензоат натрію
мікрофлора
preservative
sodium benzoate
microflora
Abstract: Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре
Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Typ zawartości: Thesis
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora