Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Tytuł: | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів |
Inne tytuły: | Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food |
Authors: | Хміль, Руслан Олегович Hmil, Ruslan |
Cytat: | Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Data wydania: | lut-2017 |
Date of entry: | 20-lut-2017 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Słowa kluczowe: | консервант бензоат натрію мікрофлора preservative sodium benzoate microflora |
Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059 |
Typ zawartości: | Thesis |
Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf | 161,59 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora