Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Título : Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів
Otros títulos : Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food
Autor : Хміль, Руслан Олегович
Hmil, Ruslan
Bibliographic description (Ukraine): Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Fecha de publicación : feb-2017
Date of entry: 20-feb-2017
Editorial : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Palabras clave : консервант
бензоат натрію
мікрофлора
preservative
sodium benzoate
microflora
Resumen : Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре
Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Content type: Thesis
Aparece en las colecciones: 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf161,59 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador