Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Заглавие: Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів
Други Заглавия: Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food
Автори: Хміль, Руслан Олегович
Hmil, Ruslan
Bibliographic description (Ukraine): Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Дата на Публикуване: Фев-2017
Date of entry: 20-Фев-2017
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Ключови Думи: консервант
бензоат натрію
мікрофлора
preservative
sodium benzoate
microflora
Резюме: Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре
Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Content type: Thesis
Показва се в Колекции:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf161,59 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти