Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
Titolo: | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів |
Titoli alternativi: | Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food |
Autori: | Хміль, Руслан Олегович Hmil, Ruslan |
Bibliographic description (Ukraine): | Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Data: | feb-2017 |
Date of entry: | 20-feb-2017 |
Editore: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Parole chiave: | консервант бензоат натрію мікрофлора preservative sodium benzoate microflora |
Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059 |
Content type: | Thesis |
È visualizzato nelle collezioni: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf | 161,59 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione