このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059
タイトル: | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів |
その他のタイトル: | Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food |
著者: | Хміль, Руслан Олегович Hmil, Ruslan |
Bibliographic description (Ukraine): | Хміль Р. О. Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Р. О. Хміль ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
発行日: | 2月-2017 |
Date of entry: | 20-2月-2017 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
キーワード: | консервант бензоат натрію мікрофлора preservative sodium benzoate microflora |
抄録: | Магістерська робота присвячена вивченню впливу різних концентрацій бензоату натрію на зміну мікробіологічних показників у сливовому пюре Master's qualification work is devoted to study the effect of different concentrations of sodium benzoate replaced the microbiological parameters in a plum sauce. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19059 |
Content type: | Thesis |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Hmil_Effect of benzene carbonic acid on microbiological indices of preserved food_2017.pdf | 161,59 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール