Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50160
| Tytuł: | Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста |
| Inne tytuły: | Biotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation |
| Authors: | Кравченюк, Р. Ю. Kravcheniuk, R. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Р. Ю. Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста / Р. Ю. Кравченюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 67. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic reference (2015): | Кравченюк Р. Ю. Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 67. |
| Bibliographic citation (APA): | Kravcheniuk, R. (2025). Biotekhnolohichni vlastyvosti kontsentratu stolovoho buriaka yak pryrodnoho intensyfikatora brodinnia tista [Biotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 67. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kravcheniuk R. (2025) Biotekhnolohichni vlastyvosti kontsentratu stolovoho buriaka yak pryrodnoho intensyfikatora brodinnia tista [Biotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 67 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 25-wrz-2025 |
| Date of entry: | 28-paź-2025 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.6 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 67 |
| Główna strona: | 67 |
| Strona końcowa: | 67 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50160 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Босецька Н.Г., Бровенко Т.В., Перепелиця В.В. (2022) Практики здорового харчування: європейський досвід. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки», № 1. С. 12-17. 2. Пахомська, О.В. Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення. Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019, 25, No 2: 276-283. 3. Пахуча Е.В. Сєвідова І.О. Тенденції розвитку міжнародного ринку функціональних продуктів. Науково-виробничий журнал «Бізнес-навігатор» Випуск 1 (68) 2022. 83-87с. |
| References: | 1. Bosetska N.H., Brovenko T.V., Perepelytsia V.V. (2022) Praktyky zdorovoho kharchuvannia: yevropeiskyi dosvid. Naukovyi visnyk Poltavskoho universytetu ekonomiky i torhivli. Seriia "Tekhnichni nauky", No 1. P. 12-17. 2. Pakhomska, O.V. Naukovyi pidkhid do stvorennia khlibobulochnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2019, 25, No 2: 276-283. 3. Pakhucha E.V. Sievidova I.O. Tendentsii rozvytku mizhnarodnoho rynku funktsionalnykh produktiv. Naukovo-vyrobnychyi zhurnal "Biznes-navihator" Issue 1 (68) 2022. 83-87p. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kravcheniuk_R-Biotechnological_properties_67.pdf | 273,92 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ICFSI_2025_Kravcheniuk_R-Biotechnological_properties_67__COVER.png | 451,81 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi