Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста 77

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста 0 0 0 0 0 20 57

Звантажень файлу

Переглядів
ICFSI_2025_Kravcheniuk_R-Biotechnological_properties_67.pdf 2

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 40
Bulgaria 33
Argentina 1
Brazil 1
Algeria 1
Mexico 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 26
Mountain View 12
Pharr 1
San Miguel 1
Tulancingo 1