Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50160

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченюк, Р. Ю.
dc.contributor.authorKravcheniuk, R.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationКравченюк Р. Ю. Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста / Р. Ю. Кравченюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 67. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50160-
dc.format.extent67
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleБіотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста
dc.title.alternativeBiotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Босецька Н.Г., Бровенко Т.В., Перепелиця В.В. (2022) Практики здорового харчування: європейський досвід. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки», № 1. С. 12-17.
dc.relation.references2. Пахомська, О.В. Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення. Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019, 25, No 2: 276-283.
dc.relation.references3. Пахуча Е.В. Сєвідова І.О. Тенденції розвитку міжнародного ринку функціональних продуктів. Науково-виробничий журнал «Бізнес-навігатор» Випуск 1 (68) 2022. 83-87с.
dc.relation.referencesen1. Bosetska N.H., Brovenko T.V., Perepelytsia V.V. (2022) Praktyky zdorovoho kharchuvannia: yevropeiskyi dosvid. Naukovyi visnyk Poltavskoho universytetu ekonomiky i torhivli. Seriia "Tekhnichni nauky", No 1. P. 12-17.
dc.relation.referencesen2. Pakhomska, O.V. Naukovyi pidkhid do stvorennia khlibobulochnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2019, 25, No 2: 276-283.
dc.relation.referencesen3. Pakhucha E.V. Sievidova I.O. Tendentsii rozvytku mizhnarodnoho rynku funktsionalnykh produktiv. Naukovo-vyrobnychyi zhurnal "Biznes-navihator" Issue 1 (68) 2022. 83-87p.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage67
dc.citation.epage67
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Кравченюк Р. Ю. Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 67.
dc.identifier.citationenAPAKravcheniuk, R. (2025). Biotekhnolohichni vlastyvosti kontsentratu stolovoho buriaka yak pryrodnoho intensyfikatora brodinnia tista [Biotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 67. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOKravcheniuk R. (2025) Biotekhnolohichni vlastyvosti kontsentratu stolovoho buriaka yak pryrodnoho intensyfikatora brodinnia tista [Biotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 67 [in Ukrainian].
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.