Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50160

Titre: Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста
Autre(s) titre(s): Biotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation
Auteur(s): Кравченюк, Р. Ю.
Kravcheniuk, R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Р. Ю. Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста / Р. Ю. Кравченюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 67. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Кравченюк Р. Ю. Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 67.
Bibliographic citation (APA): Kravcheniuk, R. (2025). Biotekhnolohichni vlastyvosti kontsentratu stolovoho buriaka yak pryrodnoho intensyfikatora brodinnia tista [Biotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 67. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kravcheniuk R. (2025) Biotekhnolohichni vlastyvosti kontsentratu stolovoho buriaka yak pryrodnoho intensyfikatora brodinnia tista [Biotechnological properties of beet concentrate as a natural intensifier of dough fermentation]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 67 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Date de publication: 25-sep-2025
Date of entry: 28-oct-2025
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 67
Start page: 67
End page: 67
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50160
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Босецька Н.Г., Бровенко Т.В., Перепелиця В.В. (2022) Практики здорового харчування: європейський досвід. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки», № 1. С. 12-17.
2. Пахомська, О.В. Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення. Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019, 25, No 2: 276-283.
3. Пахуча Е.В. Сєвідова І.О. Тенденції розвитку міжнародного ринку функціональних продуктів. Науково-виробничий журнал «Бізнес-навігатор» Випуск 1 (68) 2022. 83-87с.
References (International): 1. Bosetska N.H., Brovenko T.V., Perepelytsia V.V. (2022) Praktyky zdorovoho kharchuvannia: yevropeiskyi dosvid. Naukovyi visnyk Poltavskoho universytetu ekonomiky i torhivli. Seriia "Tekhnichni nauky", No 1. P. 12-17.
2. Pakhomska, O.V. Naukovyi pidkhid do stvorennia khlibobulochnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia. Naukovi pratsi Natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii, 2019, 25, No 2: 276-283.
3. Pakhucha E.V. Sievidova I.O. Tendentsii rozvytku mizhnarodnoho rynku funktsionalnykh produktiv. Naukovo-vyrobnychyi zhurnal "Biznes-navihator" Issue 1 (68) 2022. 83-87p.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ICFSI_2025_Kravcheniuk_R-Biotechnological_properties_67.pdf273,92 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
ICFSI_2025_Kravcheniuk_R-Biotechnological_properties_67__COVER.png451,81 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.