Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50150

Назва: Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини
Інші назви: Development of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials
Автори: Цісарик, О. Й.
Мусій, Л. Я.
Сливка, І. М.
Tsisaryk, O. Y.
Musii, L. Y.
Slyvka, I. M.
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
Бібліографічний опис: Цісарик О. Й. Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 51–53. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Бібліографічне посилання: Цісарик О. Й., Сливка І. М. Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 51–53.
Bibliographic citation (APA): Tsisaryk, O. Y., Musii, L. Y., & Slyvka, I. M. (2025). Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho napoiu na osnovi vtorynnoi molochnoi syrovyny [Development of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 51-53. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Tsisaryk O. Y., Musii L. Y., Slyvka I. M. (2025) Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho napoiu na osnovi vtorynnoi molochnoi syrovyny [Development of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 51-53 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 637.23
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 51-53
Початкова сторінка: 51
Кінцева сторінка: 53
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50150
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Перелік літератури: 1. Бабич А.О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. К.: Аграрна наука, 2018. 272 с.
2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини: Підруч. К.: НУХТ, 2020. 326 с.
3. Серенко А.А., Моісеєва Л.О., Юдіна Т.І. Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів. Обладнання та технології харчових виробництв: збірник наукових праць. 2021. №2. С. 5–12.
4. Скрипніченко Д.М. Казюк В.О., Безземельний О.М. Розробка технології сироваткових напоїв спортивного призначення. Вчені записки Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. Серія: Технічні науки. 2019. Т. 30(69). № 4. С. 122–127.
5. Barukčić I., Lisak K., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technol Biotechnol, 2019. Vol. 57(4). P. 448–460.
References: 1. Babych A.O. Soia dlia zdorovia i zhyttia na planeti Zemlia. K., Ahrarna nauka, 2018. 272 p.
2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny: Pidruch. K., NUKhT, 2020. 326 p.
3. Serenko A.A., Moiseieva L.O., Yudina T.I. Vykorystannia vtorynnoi molochnoi syrovyny u vyrobnytstvi nyzkolaktoznykh yohurtiv. Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv: zbirnyk naukovykh prats. 2021. No 2. P. 5–12.
4. Skrypnichenko D.M. Kaziuk V.O., Bezzemelnyi O.M. Rozrobka tekhnolohii syrovatkovykh napoiv sportyvnoho pryznachennia. Vcheni zapysky Tavriiskoho natsionalnoho universytetu im. V.I. Vernadskoho. Serie: Tekhnichni nauky. 2019. V. 30(69). No 4. P. 122–127.
5. Barukčić I., Lisak K., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technol Biotechnol, 2019. Vol. 57(4). P. 448–460.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.