Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50150

Tytuł: Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини
Inne tytuły: Development of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials
Authors: Цісарик, О. Й.
Мусій, Л. Я.
Сливка, І. М.
Tsisaryk, O. Y.
Musii, L. Y.
Slyvka, I. M.
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Цісарик О. Й. Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 51–53. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Цісарик О. Й., Сливка І. М. Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 51–53.
Bibliographic citation (APA): Tsisaryk, O. Y., Musii, L. Y., & Slyvka, I. M. (2025). Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho napoiu na osnovi vtorynnoi molochnoi syrovyny [Development of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 51-53. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Tsisaryk O. Y., Musii L. Y., Slyvka I. M. (2025) Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho napoiu na osnovi vtorynnoi molochnoi syrovyny [Development of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 51-53 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.23
Strony: 3
Zakres stron: 51-53
Główna strona: 51
Strona końcowa: 53
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50150
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Wykaz piśmiennictwa: 1. Бабич А.О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. К.: Аграрна наука, 2018. 272 с.
2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини: Підруч. К.: НУХТ, 2020. 326 с.
3. Серенко А.А., Моісеєва Л.О., Юдіна Т.І. Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів. Обладнання та технології харчових виробництв: збірник наукових праць. 2021. №2. С. 5–12.
4. Скрипніченко Д.М. Казюк В.О., Безземельний О.М. Розробка технології сироваткових напоїв спортивного призначення. Вчені записки Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. Серія: Технічні науки. 2019. Т. 30(69). № 4. С. 122–127.
5. Barukčić I., Lisak K., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technol Biotechnol, 2019. Vol. 57(4). P. 448–460.
References: 1. Babych A.O. Soia dlia zdorovia i zhyttia na planeti Zemlia. K., Ahrarna nauka, 2018. 272 p.
2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny: Pidruch. K., NUKhT, 2020. 326 p.
3. Serenko A.A., Moiseieva L.O., Yudina T.I. Vykorystannia vtorynnoi molochnoi syrovyny u vyrobnytstvi nyzkolaktoznykh yohurtiv. Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv: zbirnyk naukovykh prats. 2021. No 2. P. 5–12.
4. Skrypnichenko D.M. Kaziuk V.O., Bezzemelnyi O.M. Rozrobka tekhnolohii syrovatkovykh napoiv sportyvnoho pryznachennia. Vcheni zapysky Tavriiskoho natsionalnoho universytetu im. V.I. Vernadskoho. Serie: Tekhnichni nauky. 2019. V. 30(69). No 4. P. 122–127.
5. Barukčić I., Lisak K., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technol Biotechnol, 2019. Vol. 57(4). P. 448–460.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi