Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50150

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЦісарик, О. Й.
dc.contributor.authorМусій, Л. Я.
dc.contributor.authorСливка, І. М.
dc.contributor.authorTsisaryk, O. Y.
dc.contributor.authorMusii, L. Y.
dc.contributor.authorSlyvka, I. M.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationЦісарик О. Й. Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 51–53. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50150-
dc.format.extent51-53
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleРозробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини
dc.title.alternativeDevelopment of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc637.23
dc.relation.references1. Бабич А.О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. К.: Аграрна наука, 2018. 272 с.
dc.relation.references2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини: Підруч. К.: НУХТ, 2020. 326 с.
dc.relation.references3. Серенко А.А., Моісеєва Л.О., Юдіна Т.І. Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів. Обладнання та технології харчових виробництв: збірник наукових праць. 2021. №2. С. 5–12.
dc.relation.references4. Скрипніченко Д.М. Казюк В.О., Безземельний О.М. Розробка технології сироваткових напоїв спортивного призначення. Вчені записки Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. Серія: Технічні науки. 2019. Т. 30(69). № 4. С. 122–127.
dc.relation.references5. Barukčić I., Lisak K., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technol Biotechnol, 2019. Vol. 57(4). P. 448–460.
dc.relation.referencesen1. Babych A.O. Soia dlia zdorovia i zhyttia na planeti Zemlia. K., Ahrarna nauka, 2018. 272 p.
dc.relation.referencesen2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny: Pidruch. K., NUKhT, 2020. 326 p.
dc.relation.referencesen3. Serenko A.A., Moiseieva L.O., Yudina T.I. Vykorystannia vtorynnoi molochnoi syrovyny u vyrobnytstvi nyzkolaktoznykh yohurtiv. Obladnannia ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv: zbirnyk naukovykh prats. 2021. No 2. P. 5–12.
dc.relation.referencesen4. Skrypnichenko D.M. Kaziuk V.O., Bezzemelnyi O.M. Rozrobka tekhnolohii syrovatkovykh napoiv sportyvnoho pryznachennia. Vcheni zapysky Tavriiskoho natsionalnoho universytetu im. V.I. Vernadskoho. Serie: Tekhnichni nauky. 2019. V. 30(69). No 4. P. 122–127.
dc.relation.referencesen5. Barukčić I., Lisak K., Božanić R. Valorisation of Whey and Buttermilk for Production of Functional Beverages – An Overview of Current Possibilities. Food Technol Biotechnol, 2019. Vol. 57(4). P. 448–460.
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage51
dc.citation.epage53
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Цісарик О. Й., Сливка І. М. Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 51–53.
dc.identifier.citationenAPATsisaryk, O. Y., Musii, L. Y., & Slyvka, I. M. (2025). Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho napoiu na osnovi vtorynnoi molochnoi syrovyny [Development of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 51-53. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOTsisaryk O. Y., Musii L. Y., Slyvka I. M. (2025) Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnoho napoiu na osnovi vtorynnoi molochnoi syrovyny [Development of technology of fermented milk drink based on secondary milk raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 51-53 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.