Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47850
Назва: | Використання лаванди в технології ацидофільних напої |
Інші назви: | The use of lavender in the technology of acidophilic beverages |
Автори: | Гульовський, В. О. Сторож, Людмила Анатоліївна Hulovskyi, V. O. Storozh, L. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Гульовський В. О. Використання лаванди в технології ацидофільних напої / В. О. Гульовський, Людмила Анатоліївна Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 331. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Бібліографічне посилання: | Гульовський В. О., Сторож Л. А. Використання лаванди в технології ацидофільних напої // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 331. |
Bibliographic citation (APA): | Hulovskyi, V. O., & Storozh, L. A. (2024). Vykorystannia lavandy v tekhnolohii atsydofilnykh napoi [The use of lavender in the technology of acidophilic beverages]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 331. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Hulovskyi V. O., Storozh L. A. (2024) Vykorystannia lavandy v tekhnolohii atsydofilnykh napoi [The use of lavender in the technology of acidophilic beverages]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 331 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Конференція/захід: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 11-гру-2024 |
Дата внесення: | 24-січ-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
УДК: | 637.146 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 331 |
Початкова сторінка: | 331 |
Кінцева сторінка: | 331 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47850 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Перелік літератури: | 1. Кухтин М., Горюк Ю. Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографія. Кам’янець-Подільський: ЗВО ПДУ, 2023. – 150 с. 2. Кітченко Л.М. Функціональні кисломолочні продукти покращать здоров’я споживача. Вісник сумського національного аграрного університету. 2014. Вип. 2(1). С. 148-152 |
References: | 1. Kukhtyn M., Horiuk Yu. Mikrobiolohiia molochnykh produktiv vyroblenykh z moloka koroviachoho syroho: monograph. Kamianets-Podilskyi: ZVO PDU, 2023, 150 p. 2. Kitchenko L.M. Funktsionalni kyslomolochni produkty pokrashchat zdorovia spozhyvacha. Visnyk sumskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. 2014. Iss. 2(1). P. 148-152 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Hulovskyi_V_O-The_use_of_lavender_in_331.pdf | 285,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Hulovskyi_V_O-The_use_of_lavender_in_331__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.