Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47850

Titolo: Використання лаванди в технології ацидофільних напої
Titoli alternativi: The use of lavender in the technology of acidophilic beverages
Autori: Гульовський, В. О.
Сторож, Людмила Анатоліївна
Hulovskyi, V. O.
Storozh, L. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гульовський В. О. Використання лаванди в технології ацидофільних напої / В. О. Гульовський, Людмила Анатоліївна Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 331. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Гульовський В. О., Сторож Л. А. Використання лаванди в технології ацидофільних напої // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 331.
Bibliographic citation (APA): Hulovskyi, V. O., & Storozh, L. A. (2024). Vykorystannia lavandy v tekhnolohii atsydofilnykh napoi [The use of lavender in the technology of acidophilic beverages]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 331. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Hulovskyi V. O., Storozh L. A. (2024) Vykorystannia lavandy v tekhnolohii atsydofilnykh napoi [The use of lavender in the technology of acidophilic beverages]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 331 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data: 11-dic-2024
Date of entry: 24-gen-2025
Editore: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.146
Number of pages: 1
Page range: 331
Start page: 331
End page: 331
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47850
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Кухтин М., Горюк Ю. Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографія. Кам’янець-Подільський: ЗВО ПДУ, 2023. – 150 с.
2. Кітченко Л.М. Функціональні кисломолочні продукти покращать здоров’я споживача. Вісник сумського національного аграрного університету. 2014. Вип. 2(1). С. 148-152
References (International): 1. Kukhtyn M., Horiuk Yu. Mikrobiolohiia molochnykh produktiv vyroblenykh z moloka koroviachoho syroho: monograph. Kamianets-Podilskyi: ZVO PDU, 2023, 150 p.
2. Kitchenko L.M. Funktsionalni kyslomolochni produkty pokrashchat zdorovia spozhyvacha. Visnyk sumskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. 2014. Iss. 2(1). P. 148-152
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
MNPK_2024_Hulovskyi_V_O-The_use_of_lavender_in_331.pdf285,3 kBAdobe PDFVisualizza/apri
MNPK_2024_Hulovskyi_V_O-The_use_of_lavender_in_331__COVER.png1,39 MBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.