Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47850

Заглавие: Використання лаванди в технології ацидофільних напої
Други Заглавия: The use of lavender in the technology of acidophilic beverages
Автори: Гульовський, В. О.
Сторож, Людмила Анатоліївна
Hulovskyi, V. O.
Storozh, L. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гульовський В. О. Використання лаванди в технології ацидофільних напої / В. О. Гульовський, Людмила Анатоліївна Сторож // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 331. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Гульовський В. О., Сторож Л. А. Використання лаванди в технології ацидофільних напої // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 331.
Bibliographic citation (APA): Hulovskyi, V. O., & Storozh, L. A. (2024). Vykorystannia lavandy v tekhnolohii atsydofilnykh napoi [The use of lavender in the technology of acidophilic beverages]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 331. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Hulovskyi V. O., Storozh L. A. (2024) Vykorystannia lavandy v tekhnolohii atsydofilnykh napoi [The use of lavender in the technology of acidophilic beverages]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 331 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата на Публикуване: 11-Дек-2024
Date of entry: 24-Яну-2025
Издател: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.146
Number of pages: 1
Page range: 331
Start page: 331
End page: 331
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47850
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Кухтин М., Горюк Ю. Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографія. Кам’янець-Подільський: ЗВО ПДУ, 2023. – 150 с.
2. Кітченко Л.М. Функціональні кисломолочні продукти покращать здоров’я споживача. Вісник сумського національного аграрного університету. 2014. Вип. 2(1). С. 148-152
References (International): 1. Kukhtyn M., Horiuk Yu. Mikrobiolohiia molochnykh produktiv vyroblenykh z moloka koroviachoho syroho: monograph. Kamianets-Podilskyi: ZVO PDU, 2023, 150 p.
2. Kitchenko L.M. Funktsionalni kyslomolochni produkty pokrashchat zdorovia spozhyvacha. Visnyk sumskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. 2014. Iss. 2(1). P. 148-152
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
MNPK_2024_Hulovskyi_V_O-The_use_of_lavender_in_331.pdf285,3 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
MNPK_2024_Hulovskyi_V_O-The_use_of_lavender_in_331__COVER.png1,39 MBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.