Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833

Tytuł: Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів
Inne tytuły: Use of plant extracts in the production of meat products
Authors: Лялик, Анастасія Тарасівна
Чайківський, А. А.
Lialyk, A. T.
Chaikivskyy, A. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів / Анастасія Тарасівна Лялик, А. А. Чайківський // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 314. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Лялик А. Т., Чайківський А. А. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 314.
Bibliographic citation (APA): Lialyk, A. T., & Chaikivskyy, A. A. (2024). Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 314. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Lialyk A. T., Chaikivskyy A. A. (2024) Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 314 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 11-gru-2024
Date of entry: 24-sty-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.5
Strony: 1
Zakres stron: 314
Główna strona: 314
Strona końcowa: 314
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833
ISBN: 978-617-7875-88-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Związane URL literatura: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015
https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X
Wykaz piśmiennictwa: 1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (дата звернення 5.10.2024)
2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (дата звернення 5.10.2024)
3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (дата звернення 5.10.2024)
References: 1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (Date of appeal 5.10.2024)
2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (Date of appeal 5.10.2024)
3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (Date of appeal 5.10.2024)
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!