Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833

Titel: Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів
Sonstige Titel: Use of plant extracts in the production of meat products
Autor(en): Лялик, Анастасія Тарасівна
Чайківський, А. А.
Lialyk, A. T.
Chaikivskyy, A. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів / Анастасія Тарасівна Лялик, А. А. Чайківський // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 314. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Лялик А. Т., Чайківський А. А. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 314.
Bibliographic citation (APA): Lialyk, A. T., & Chaikivskyy, A. A. (2024). Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 314. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Lialyk A. T., Chaikivskyy A. A. (2024) Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 314 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Erscheinungsdatum: 11-Dez-2024
Date of entry: 24-Jan-2025
Herausgeber: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.5
Number of pages: 1
Page range: 314
Start page: 314
End page: 314
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015
https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X
References (Ukraine): 1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (дата звернення 5.10.2024)
2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (дата звернення 5.10.2024)
3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (дата звернення 5.10.2024)
References (International): 1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (Date of appeal 5.10.2024)
2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (Date of appeal 5.10.2024)
3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (Date of appeal 5.10.2024)
Content type: Conference Abstract
Enthalten in den Sammlungen:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.