Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833
Pealkiri: | Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів |
Teised pealkirjad: | Use of plant extracts in the production of meat products |
Autor: | Лялик, Анастасія Тарасівна Чайківський, А. А. Lialyk, A. T. Chaikivskyy, A. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Т. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів / Анастасія Тарасівна Лялик, А. А. Чайківський // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 314. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Лялик А. Т., Чайківський А. А. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 314. |
Bibliographic citation (APA): | Lialyk, A. T., & Chaikivskyy, A. A. (2024). Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 314. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Lialyk A. T., Chaikivskyy A. A. (2024) Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 314 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Ilmumisaasta: | 11-det-2024 |
Date of entry: | 24-jaa-2025 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 637.5 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 314 |
Start page: | 314 |
End page: | 314 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
URL for reference material: | https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X |
References (Ukraine): | 1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (дата звернення 5.10.2024) 2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (дата звернення 5.10.2024) 3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (дата звернення 5.10.2024) |
References (International): | 1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (Date of appeal 5.10.2024) 2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (Date of appeal 5.10.2024) 3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (Date of appeal 5.10.2024) |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Lialyk_A_T-Use_of_plant_extracts_in_the_314.pdf | 286,59 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
MNPK_2024_Lialyk_A_T-Use_of_plant_extracts_in_the_314__COVER.png | 1,26 MB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.