Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833

Заглавие: Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів
Други Заглавия: Use of plant extracts in the production of meat products
Автори: Лялик, Анастасія Тарасівна
Чайківський, А. А.
Lialyk, A. T.
Chaikivskyy, A. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів / Анастасія Тарасівна Лялик, А. А. Чайківський // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 314. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Лялик А. Т., Чайківський А. А. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 314.
Bibliographic citation (APA): Lialyk, A. T., & Chaikivskyy, A. A. (2024). Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 314. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Lialyk A. T., Chaikivskyy A. A. (2024) Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 314 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата на Публикуване: 11-Дек-2024
Date of entry: 24-Яну-2025
Издател: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.5
Number of pages: 1
Page range: 314
Start page: 314
End page: 314
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
URL for reference material: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015
https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X
References (Ukraine): 1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (дата звернення 5.10.2024)
2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (дата звернення 5.10.2024)
3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (дата звернення 5.10.2024)
References (International): 1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (Date of appeal 5.10.2024)
2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (Date of appeal 5.10.2024)
3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (Date of appeal 5.10.2024)
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
MNPK_2024_Lialyk_A_T-Use_of_plant_extracts_in_the_314.pdf286,59 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
MNPK_2024_Lialyk_A_T-Use_of_plant_extracts_in_the_314__COVER.png1,26 MBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.