Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна
dc.contributor.authorЧайківський, А. А.
dc.contributor.authorLialyk, A. T.
dc.contributor.authorChaikivskyy, A. A.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:36Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:36Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationЛялик А. Т. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів / Анастасія Тарасівна Лялик, А. А. Чайківський // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 314. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47833-
dc.format.extent314
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.relation.urihttps://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015
dc.relation.urihttps://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X
dc.titleВикористання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів
dc.title.alternativeUse of plant extracts in the production of meat products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.5
dc.relation.references1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (дата звернення 5.10.2024)
dc.relation.references2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (дата звернення 5.10.2024)
dc.relation.references3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (дата звернення 5.10.2024)
dc.relation.referencesen1. Effect of natural plant extracts on the quality of meat products: a meta-analysis URL: https://www.maxapress.com/article/doi/10.48130/FMR-2023-0015 (Date of appeal 5.10.2024)
dc.relation.referencesen2. Green Extraction of Bioactive Compounds from Plant Biomass and Their Application in Meat as Natural Antioxidant URL: https://www.mdpi.com/2076-3921/10/9/1465 (Date of appeal 5.10.2024)
dc.relation.referencesen3. Application of plant extracts to improve the shelf-life, nutritional and health-related properties of ready-to-eat meat products URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S030917401830336X (Date of appeal 5.10.2024)
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage314
dc.citation.epage314
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Лялик А. Т., Чайківський А. А. Використання рослинних екстрактів у виробництві мʼясних виробів // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 314.
dc.identifier.citationenAPALialyk, A. T., & Chaikivskyy, A. A. (2024). Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 314. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOLialyk A. T., Chaikivskyy A. A. (2024) Vykorystannia roslynnykh ekstraktiv u vyrobnytstvi mʼiasnykh vyrobiv [Use of plant extracts in the production of meat products]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 314 [in Ukrainian].
Розташовується у зібраннях:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.