Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Назва: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Приналежність: | ТНТУ |
Бібліографічний опис: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с. |
Дата публікації: | 2024 |
Дата подання: | 2024 |
Дата внесення: | 28-жов-2024 |
Видавництво: | Видавництво "Вектор". |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Теми: | технологія молочних консервів переробка вторинної молочної сировини |
Короткий огляд (реферат): | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440 |
Власник авторського права: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
Тип вмісту: | Course of lectures |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій3 2024.pdf | 20,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Ferramentas administrativas