Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440| Titolo: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
| Autori: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с. |
| Data: | 2024 |
| Submitted date: | 2024 |
| Date of entry: | 28-ott-2024 |
| Editore: | Видавництво "Вектор". |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Parole chiave: | технологія молочних консервів переробка вторинної молочної сировини |
| Abstract: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440 |
| Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
| Content type: | Course of lectures |
| È visualizzato nelle collezioni: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| курс лекцій3 2024.pdf | 20,19 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione