このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Tytuł: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с.
Data wydania: 2024
Data archiwizacji: 2024
Date of entry: 28-paź-2024
Wydawca: Видавництво "Вектор".
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Słowa kluczowe: технологія молочних консервів
переробка вторинної молочної сировини
Abstract: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Właściciel praw autorskich: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Typ zawartości: Course of lectures
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
курс лекцій3 2024.pdf20,19 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

管理ツール