このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Tytuł: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с. |
Data wydania: | 2024 |
Data archiwizacji: | 2024 |
Date of entry: | 28-paź-2024 |
Wydawca: | Видавництво "Вектор". |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Słowa kluczowe: | технологія молочних консервів переробка вторинної молочної сировини |
Abstract: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440 |
Właściciel praw autorskich: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
Typ zawartości: | Course of lectures |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій3 2024.pdf | 20,19 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
管理ツール