Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-10-28T08:52:51Z-
dc.date.available2024-10-28T08:52:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationКурс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440-
dc.description.abstractКурс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуаційuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво "Вектор".uk_UA
dc.subjectтехнологія молочних консервівuk_UA
dc.subjectпереробка вторинної молочної сировини-
dc.titleКурс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeCourse of lecturesuk_UA
dc.rights.holder© Крупа Ольга Миколаївна,2024-
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
курс лекцій3 2024.pdf20,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools