Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-28T08:52:51Z | - |
dc.date.available | 2024-10-28T08:52:51Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.date.submitted | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440 | - |
dc.description.abstract | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво "Вектор". | uk_UA |
dc.subject | технологія молочних консервів | uk_UA |
dc.subject | переробка вторинної молочної сировини | - |
dc.title | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Course of lectures | uk_UA |
dc.rights.holder | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій3 2024.pdf | 20,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools