このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Título: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Autor: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с. |
Data: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 28-Out-2024 |
Editora: | Видавництво "Вектор". |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Palavras-chave: | технологія молочних консервів переробка вторинної молочної сировини |
Resumo: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440 |
Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
Content type: | Course of lectures |
Aparece nas colecções: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
курс лекцій3 2024.pdf | 20,19 MB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.
管理ツール