Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440| Pealkiri: | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
| Autor: | Крупа, Ольга Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с. |
| Ilmumisaasta: | 2024 |
| Submitted date: | 2024 |
| Date of entry: | 28-okt-2024 |
| Kirjastaja: | Видавництво "Вектор". |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Märksõnad: | технологія молочних консервів переробка вторинної молочної сировини |
| Kokkuvõte: | Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440 |
| Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна,2024 |
| Content type: | Course of lectures |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| курс лекцій3 2024.pdf | 20,19 MB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid