Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Pealkiri: Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Autor: Крупа, Ольга Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Курс лекцій з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів». Частина 3. «Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини» усіх форм здобуття освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»/ уклад. : О. М. Крупа. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 166 с.
Ilmumisaasta: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-okt-2024
Kirjastaja: Видавництво "Вектор".
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Märksõnad: технологія молочних консервів
переробка вторинної молочної сировини
Kokkuvõte: Курс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів базового комплексу знань з особливостей технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуацій
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46440
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна,2024
Content type: Course of lectures
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
курс лекцій3 2024.pdf20,19 MBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin Tools